Clock
 Opleidingen en Workshops
Gratis webpagina maken Gratis website maken Free website

Opleidingen en Workshops

Datum en tijd

Datum & tijd

dinsdag 20 maart

Reclame

Reclame

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Het weer

Het weer

Scholing is belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling van een ondernemer en voor de ontwikkeling van zijn bedrijf. Ook verbetert een goede opleiding de kansen op nieuwe opdrachten, dit is dé zzp startpagina die je als zzp'er verder op weg helpt.

Scholing voor zzp'ers Scholing voor zzp'ers
Goede scholing kan ervoor zorgen dat mensen (langer) inzetbaar blijven en verhoogt de productiviteit. Daarom stimuleert de overheid werknemers en ondernemers (zoals zzp’ers) om scholing te volgen.
http://www.startenalszzper.nl/index.php/120/scholing-voor-zzpers

Ikbenmijntoekomst Ikbenmijntoekomst
Met ikbenmijntoekomst.nu neem je jouw toekomst in eigen hand en voer je de regie over jouw eigen ontwikkeling. Voor € 24,00 (in plaats van €29,95) per maand krijg je de keuze uit een nog steeds groeiend aantal workshops op het gebied van Communicatie, Teamwork, Ondernemen, Balans, LIFO, Tijd en Meer omzet Als zzp-kortingspashouder 20% korting op de abonnementsprijs.
http://www.ikbenmijntoekomst.nu/

De Jonge Coaching en Training De Jonge Coaching en Training
De trainingen die gegeven worden door de Jonge Coaching en Training worden gegeven met een visie. Ons doel is anderen te voorzien van kennis en vaardigheden welke direct in de praktijk toepasbaar zijn. Als houder van de ZZP-kortingspas krijgt u van ons 50% korting op al onze trainingen
http://www.dejongecoachingentraining.nl/

Bedrijfshulpverlening Bedrijfshulpverlening
Ook als ZZP'er kun je maar beter voorbereid zijn op ongevallen en/of brand in je bedrijf. Wij van Vuurrood zijn er van overtuigd dat als het om veiligheid gaat, men niet spreekt over een verplichting maar een veilige levensstijl die je wil integreren en uitstralen. Kiezen voor bedrijfshulpverlening is kiezen voor de veiligheid voor jezelf en van eventuele bezoekers en klanten.
https://www.zzp-kortingspas.nl/index.cfm

Uw website hierbij?

Autoverzekeringen vergelijk

zzp TERUG naar de hoofdpagina!

Copyrights 2006 - 2018 www.startcenter.nl - Alle rechten voorbehouden